Близо до природата!
Revivre

 Компанията е създадена през 1974 година. Марката Revivre стартира с висококачествени продукти за коса. През следващите няколко години компанията решава да разшири портфолиото си от продукти и пуска на пазара Грижа за тялото. Продуктите бързо достигат качеството на  конкурентите в бранша.

Бързо израства, като индустриална и производствена компания. Revivre  се налага на пазара ведно с лидерите в бранша.

Днес Revivre предлага широка гама от продукти за коса, лице, тяло и апаратура с високо качество.

Политиката на Revivre винаги е била R &D-ориентирана: новаторски форми, постоянно по рода си технологично развитие, внимателен контрол на качествените стандарти и използване на екологично чисти суровини с неживотински произход.

В интерес на истината, Revivre винаги са били ангажирани да създават професионални козметични процедури, характеризиращи се с натурални активни съставки, етерични масла и фито екстракти, получени от непрекъснати биокозметични изследвания, в собствените лаборатории и в производствения завод. Продуктите са произведени в съответствие с най-съвременните козметични стандарти.

Сътрудничество с университета в Павия Факултета по физиологични и фармакологичнинауки гарантира качеството на продуктите с марка Revivre.


 


 В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.